Syvempää kumppanuutta menestykseen

KOODAUSSIJOITUS STARTUPPEIHIN

Saat osan koodista osakkeita vastaan

Syvempää kumppanuutta menestykseen

SIJOITUS IDEAAN

Saat osan koodista osakkeita vastaan

Kumppanuutta valituille startupeille

Startupmaista ohjelmistokehitystä

Haluamme olla osaltamme tukemassa suomalaisia starttuppeja, tarjoammalla erityisen edullista sekä joustavaa ohjelmistokehitystä. Monesti ohjelmistokehityksen hinnat voivat karata pilviin, kun tunti veloitukset alkavat olla toistasataa euroa tunnilta. Näin ollen monet startupit saattavat jäädä toteutumatta, kun rahoitusta ei saada tarpeaksi.

Meidän hintamme ovat startup-ystävälliset ja yleensä teemme kiinteä hintaisen tarjouksen projektin kokonaiskustannuksista, jolloin asiakkaalle ei tule yllätyksiä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että projektia ei voisi muuttaa/muokata kesken kaiken. Olemme tämän suhteen joustavia ja yleensä pienet muutokset mahtuvat samoihin raameihin ja isommista muutoksista teemme uuden tarjouksen. Näin jokainen voi nukkua yönsä rauhassa, kun tietää että projekti valmistuu sovitulla summalla.

"Rahoitusta" Startupille

Kerro ideastasi tarkemmin, niin katsotaan millaista yhteistyötä voisimme tehdä yhdessä. Jos näemme suuren potentiaalin ideassanne ja saamme yhdessä WIN – WIN casen aikaiseksi, voin tarjota merkittävää alennusta (10-35%) kehitystyöstä vastineeksi osuudesta yrityksestäsi. Käytännössä siis sijoittaisimme yritykseesi rahan sijasta elintärkeää työtä, jotta saisitte tuotteenne toimitettua asiakkaillenne. Samassa veneessä olomme varmistaa sen, että tuote on varmasti paras mahdollinen. Olipa sinulla tarve netti- tai mobiilisovellukselle, kotisivuille, graafiselle suunnittelulle tai mille vain niin me voimme auttaa!

Valitettavasti voin auttaa vain pientä osaa yrityksistä, mutta ole rohkeasti yhteydessä, jos yrityksesi täyttää seuraavat ehdot: 1. Testattu ja kasvukelpoinen idea. 2. Ammatitaitoinen tiimi, 3. Ulkopuolinen rahoitus tai riittävä tulorahoitus.

YMMÄRRYKSEMME & TOIMINTATAPAMME

Kommunikaatio

Ymmärrämme, että suurin osa ongelmista johtuu keskinkertaisesta kommunikaatiosta. Siksi me haluamme panostaa kommunikaation, niin että asiakkaan tarpeet tulevat todella ymmäretyiksi.

Hinta

Ymmärrämme myös, että harvalla on varaa maksaa ohjelmistokehityksestä sataa euroa tunnilta, jolloin projekti hinta voi helposti noista kymmeniin tuhansiin. Me haluamme tarjota mahdollisuuden saada onnistunut projekti paljon halvemmalla.

Osaaminen

Ymmärrämme myös, että kukaan ei voi osata kaikkea. Tästä johtuen käytämme projekteissa oman alansa erikoisosaajia, joilta löytyy osaamista juuri siitä työstä. Meiltä löytyy liuta osaajia ja myös kyky etsiä erikoisempaakin osaamista.