Meiltä saa ketterää koodia

Älä anna hyvän ideasi jäädä toteuttamatta –

Me teemme siitä totta.

Ilmainen tarjouspyyntö

Ohjelmistokehitystä yrityksesi tarpeisiin

Yrityksesi yksilölliseen tarpeeseen kehitetty ohjelmisto tai mobiilisovellus voi tuoda kilpailuetua, helpottaa arkea ja tehostaa toimintaa huomattavastikin. Usein kuitenkin ohjelmistokehityksen hinnat karkaavat pilviin, kun tuntiveloitukset alkavat olla toistasataa euroa tunnilta. Näin ollen monet hyvät ohjelmistoideat saattavat jäädä ottamatta käyttöön.

Jos sinulla on hyvä idea, me tuomme sen toteuttamiseen teknologian ja resurssit. Autamme yritystäsi kasvamaan tarjoamalla edullista ja joustavaa ohjelmistokehitystä. Annamme sinulle kiinteähintaisen tarjouksen projektin kokonaiskustannuksista, jolloin sinulle asiakkaana ei tule yllätyksiä. Voit myös maksaa projektin useammassa erässä: projektin alkaessa osan, puolessa välissä toisen osan ja projektin valmistuttua loput.

Kiinteä hinta ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettei projektia voisi muuttaa tai muokata sen edetessä. Tämän suhteen olemme joustavia. Yleensä pienet muutokset mahtuvat samoihin raameihin, ja isommista muutoksista teemme uuden tarjouksen. Näin jokainen voi nukkua yönsä rauhassa tietäen, että projekti valmistuu sovitulla summalla. Me vastaamme projektissasi muiltakin osin siitä, että kaikki toimii.

Tiimi käytössäsi

Meillä ohjelmistokehitysprojektiisi on käytettävissä täydellinen tiimi, josta löytyy kaikki tarvittava osaaminen aina projektinhallinnasta ja tuotemuotoilusta koodaukseen ja graafiseen suunnitteluun. Olemme erikoistuneet netti- ja mobiilisovellusprojekteihin ja niiden toteuttamiseen meillä on moninaista osaamista. Tiimimme vahvinta osaamista ovat mm. Node.js, PHP (Laravel, Symfony), Android, WordPress, React, Angular, Laravel, JavaScript, Flutter, Java, iOS, Python (Django, Flask), MySQL ja Mango. Jos tarvitset jotain eksoottisempaa, voimme hankkia myös sellaista nopealla varoitusajalla.

Verkkosivut ja -kaupat

Olemme toteuttaneet useita kotisivustoja mm. WordPress, Squarespace, Drupal sekä Hubspot alustalla. Tässä muutama esimerkki: www.myyntiakatemia.com, www.miamiagency.fi, www.gamerenergy.com, www.mediatum.fi

Mobiili- ja nettipohjaiset sovellukset

Asiakkaillemme olemme tehneet mm. markkinointiin liittyviä sekä seurantaan liittyviä mobiiliappeja niin iPhonelle kuin Androidille.

ERP- ja CRM-järjestelmät

Nettisovelluksia joita olemme toteuttaneet ovat mm. ERP ja varausjärjestelmiä, integraatioita taloushallintoohjelmiin, yrityksille räätälöitäviä sisäisiä järjestelmiä yms.

Integraatiot

Olemme rakentaneet mitä erikoisimpia kuten myös mitä tavallisimpia integraatioita eri järjestelmien välille helpottamaan asiakkaidemme päivittäistä työskentelyä.

Miten me toimimme?

Tällä tavalla näin:

Olemme kaukana totutusta ohjelmistotalosta: tekijämme toimivat useassa eri maassa ja projekteja koordinoidaan Suomesta. Palvelumallimme on kuitenkin avain kustannustehokkuuteen: se mahdollistaa nopeat projektien läpiviennit sekä kilpailukykyiset hinnat. Pystymme toteuttamaan projektit tehokkaammin kuin useimmat muut ohjelmistotalot ja varmistamme asiakkaamme edun myös kustannusten osalta.

1
1

Hyvä kommunikointi

Varmistamme, että tarpeesi tulevat todella ymmärretyiksi ja tarjoamme myös omat ideamme palvelusi kehittämiseen.

2
2

Juuri sinulle sopiva ratkaisu

Etsimme sinulle parhaan ratkaisun projektiisi ja oikeat osaajat sen jokaiseen vaiheeseen.

3
3

Selkeä tarjous

Teemme sinulle selkeän ja täysin läpinäkyvän tarjouksen, joko kiinteällä hinnalla tai tuntihinnalla.

4
4

Laadukas toteutus

Toteutamme projektisi tiukalla ammattitaidolla, sovitun aikataulun sekä tarjouksen mukaisesti.

Aloitetaanko yhteistyö?

KERRO KUINKA VOIN OLLA AVUKSI?

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake