Etsitkö yhteistyökumppania

TEKEMÄÄN APPISI 90:SSÄ PÄIVÄSSÄ​

Saat ilmaisen tarjouksen 3:ssa arkipäivässä!*

Etsitkö yhteistyökumppania

TEKEMÄÄN APPISI 90:SSÄ PÄIVÄSSÄ​

KETTERÄÄ OHJELMISTOKEHITYSTÄ

KETTERÄÄ OHJELMISTOKEHITYSTÄ

TÄYDELLINEN TIIMI

Haluamme olla auttamassa suomalaisia yrityksiä kasvamaan tarjoammalla edullista sekä joustavaa ohjelmistokehitystä. Monesti ohjelmistokehityksen hinnat voivat karata pilviin, kun tuntiveloitukset alkavat olla toistasataa euroa tunnilta. Näin ollen monet hyvät ideat saattavat jäädä tekemättä.

Hintamme ovat edulliset ja yleensä teemme kiinteähintaisen tarjouksen projektin kokonaiskustannuksista, jolloin asiakkaalle ei tule yllätyksiä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että projektia ei voisi muuttaa/muokata kesken kaiken. Olemme tämän suhteen joustavia ja yleensä pienet muutokset mahtuvat samoihin raameihin ja isommista muutoksista teemme uuden tarjouksen. Näin jokainen voi nukkua yönsä rauhassa, kun tietää että projekti valmistuu sovitulla summalla.

Meiltä löytyy myös sinun netti/appiprojektiisi täydellinen tiimi. Olemme erikoistuneet netti- ja mobiiliaplikaatio projekteihin ja niistä meillä löytyy moninaista osaamista. Verkkosivut ja -kaupat, mobiili- ja nettipohjaiset sovellukset, ERP- ja CRM järjestelmät, pelit, yms. kuuluvat meidän ydinosaamiseemme.

Aina oikea teknologia

Olipa projektisi mikä tahansa, koodariltasi löytyy aina oikea osaaminen. Työkalupaketistamme löytyy kaikki netti-, ja mobiilityökalut nykyaikaisen ja tehokkaan ohjelmiston kehitykseen.

Tiimimme vahivinta osaamista ovat: Node.js, PHP (Laravel, Symfony), Android, WordPress, React, Angular, Laravel, JavaScript, Flutter, Java, iOS, Python (Django, Flask), MySQL, Mango… Ja jos tarvitset jotain eksoottisempaa, voimme hankkia myös sellaista nopealla varoitusajalla.

Aina oikea osaaja

Meidän tiimistämme löytyy aina oikea osaaja jokaiseen projektisi vaiheeseen. Tarvitsetpa projektipäällikköä, tuotemuotoilijaa, koodaria, graafista suunnittelija, growth hackeriä, hakukone specialistia, markkinoijaa tai mitä muuta tahansa, me autamme sinua projektisi onnistumisessa.

Todelliset kulut alkaen 35€/tunti

Hinta minkä tulet maksamaan on aina kiinteä, sovittu hinta. Sinun ei tarvitse huolehtia työantajamaksuista, sairastumisista, koneista tai työtiloista. Tuntihintamme ovat yleensä 35 ja 56 euron välillä.

Käytettävissäsi yhden tai vaikka tuhat tuntia kuukaudessa

Meillä on kokonainen tiimi käytettävissäsi kuten itse haluat, maksat vain tilatuista tunneista tai voimme tehdä halutessasi myös urakkatarjouksen ja annat meidän hoitaa loput. Ainut kulu mitä sinulle tulee, on sovittu tuntihinta, me hoidamme kaiken muun.