Ohjelmoijan palkkaaminen ei ole ainoa vaihtoehto

SUPERKOODARI
TUNTIHINNALLA

Maksat vain tunneista jotka tarvitset!

Ohjelmoijan palkkaaminen ei ole ainoa vaihtoehto

KOODARIN VUOKRAUS

Maksat vain tunneista jotka tarvitset!

HELPPOA DEVAAJAN VUOKRAUSTA

SUPERKOODARI!?

Oletko tilanteessa, jossa tarvitsisit ohjelmisto kehitystä, mutta töitä ei ole täysipäiväisesti, eikä projektia ole varaa ostaa ulkopuolelta? Meillä on tähän ratkaisu: Saat meiltä superkoodarin käyttöösi kiinteällä tunti hinnalla, joka pitää sisällään kaikki kulut. Kustannukset tulevat jopa halvemmaksi kuin palkkaamalla oma koodari, mutta sinun ei tarvitse huolehtia lomista, investoinneista laitteisiin eikä ajasta jolloin töitä ei ole.

Meiltä löytyy myös netti/mobiili projektiisi täydellinen koodari. Superkoodarimme osaa kaiken, ei sairastele ja paiskii töitä niin paljon kuin on tarve! Maksat vain tehollisista tunneista eikä sinun tarvitse huolehti mistään muusta. Meiltä löytyy superkoodareita heti valmiina töihin netti- ja mobiiliaplikaatio projekteihin kuten myös designereitä, arkkitehtejä yms. Lähes kaikki netti/mobiiliteknologiat ovat hallussamme.

Aina oikea teknologia

Olipa projektisi mikä tahansa, koodariltasi löytyy aina oikea osaaminen. Työkalupaketistamme löytyy kaikki netti-, ja mobiilityökalut nykyaikaisen ja tehokkaan ohjelmiston kehitykseen.

Erikoisosaamista meiltä löytyy mm. ai/tekoälysovelluksista, lohkoketjuista, ERP järjestelmistä sekä nettipohjaisista sovelluksista. Perusosaamistamme on mm: Node.js, PHP (Laravel, Symfony), Android, WordPress, React, Angular, Laravel, JavaScript, Java, iOS, Python (Django, Flask), MySQL, Mango… Ja jos tarvitset jotain eksoottisempaa, voimme hankkia sellaista nopealla varoitusajalla.

Aina oikea osaaja

Meidän tiimistämme löytyy aina oikea osaaja jokaiseen projektisi vaiheeseen. Tarvitsetpa projektipäällikköä, tuotemuotoilijaa, koodaria, graafista suunnittelija, growth hackeriä, hakukone specialistia, markkinoijaa tai mitä muuta tahansa, me autamme sinua projektisi onnistumisessa.

Todelliset kulut alkaen 35€/tunti

Hinta minkä tulet maksamaan on aina kiinteä, sovittu hinta. Sinun ei tarvitse huolehtia työantajamaksuista, sairastumisista, koneista tai työtiloista. Tuntihintamme ovat yleensä 35-56 euroa. Alansa huipuista, superkoodareista laskutamme 45-56€/h, mutta 95% projekteista ovat sellaisia, joihin riittää hyvä perusosaaminen, jolloin keskihinta on 35-39 euroa.

Käytettävissäsi yhden tai vaikka tuhat tuntia kuukaudessa

Meillä on kokonainen tiimi käytettävissäsi kuten itse haluat, maksat vain tilatuista tunneista tai voimme tehdä halutessasi myös urakkatarjouksen ja annat meidän hoitaa loput. Ainut kulu mitä sinulle tulee, on sovittu tuntihinta, me hoidamme kaiken muun.