Vanha koodisi ei täytä enää vaatimuksia?

TEEMME VANHASTA KOODISTASI UUTTA

Koodirenovaattori päivittää koodisi tähän päivään!

Vanha koodisi ei täytä enää vaatimuksia?

TEEMME VANHASTA KOODISTA UUTTA

Koodirenovaattori päivittää koodisi tähän päivään!

KOODIN MODERNISOINTI PALVELU

KOODI MENNYT VANHAKSI!?

Onko koodisi mennyt vanhaksi ja turvattomaksi? Jos sinun pitäisi päivittää ohjelmistosi koodi tähän päivään, voimme auttaa sinua! Kerro meille päivitysprojektistasi niin annamme sinulle tarjouksen ja etsimme parhaan mahdollisen ohjelmoijan tekemään työ edullisesti. Meiltä saat superkoodarin tarvitsemallasi osaamisella käyttöösi kiinteällä tunti hinnalla, joka pitää sisällään kaikki kulut. Kustannukset tulevat jopa halvemmaksi kuin palkkaamalla oma koodari, mutta sinun ei tarvitse huolehtia lomista, investoinneista laitteisiin eikä ajasta jolloin töitä ei ole.

Aina oikea teknologia

Olipa projektisi mikä tahansa, koodariltasi löytyy aina oikea osaaminen. Työkalupaketistamme löytyy kaikki netti-, ja mobiilityökalut nykyaikaisen ja tehokkaan ohjelmiston kehitykseen.

Työkalupakkiimme kuuluu mm: Node.js, PHP (Laravel, Symfony), Android, WordPress, React, Angular, Laravel, JavaScript, Java, iOS, Python (Django, Flask), MySQL, Mango… Ja jos tarvitset jotain eksoottisempaa, voimme hankkia sellaista nopealla varoitusajalla.

Aina oikea osaaja

Meidän tiimistämme löytyy aina oikea osaaja jokaiseen projektiin. Olipa haasteesi mikä, voimme tarjota sinulle parhaan osaajan yli kahdensadan osaajan joukosta. Ja jos tuosta ei vielä löydy sopivaa, meillä on verkot joilla löydämme oikean osaajan sinulle.

Todelliset kulut alkaen 35€/tunti

Hinta minkä tulet maksamaan on aina kiinteä, sovittu hinta. Sinun ei tarvitse huolehtia työantajamaksuista, sairastumisista, koneista tai työtiloista. Tuntihintamme ovat yleensä 35 ja 56 euron välillä.

Käytettävissäsi yhden tai vaikka tuhat tuntia kuukaudessa

Meillä on kokonainen tiimi käytettävissäsi kuten itse haluat, maksat vain tilatuista tunneista tai voimme tehdä halutessasi myös urakkatarjouksen ja annat meidän hoitaa loput. Ainut kulu mitä sinulle tulee, on sovittu tuntihinta, me hoidamme kaiken muun.